‹ Kaikki tuotteet

 

 

 

PÄÄLLISTEN VAIHTO

KAIKISSA HT COLLECTION -SOHVISSA ON IRROITETTAVA JA PESTÄVÄ PÄÄLLINEN.

Tyynyjen päällispusseissa on vetoketjut. Sohvien rungoissa on tarrakiinnitys. Joissakin malleissa tulee ensin irroittaa tuotteen jalat ennen kuin rungon päällinen voidaan riisua.

Riisu rungon päällinen avaamalla ensin tarrat tuotteen pohjasta. Tuotteen rungossa on luikas, irroittamista ja päälle panemista helpottava valkoinen nailonkangasverhoilu.

Nosta päällisen helmat runkoa pitkin ylöspäin, vuoron perää joka kulmasta vähän kerrallaan, niin että päällinen samalla kääntyy nurin päin (2).

Kun tuote on pesty ohjeiden mukaisesti, pujota rungon päällinen päinvastaisessa järjestyksessä takaisin paikalleen (3). Tämä tulee tehdä mielellään, kun päällinen on vielä kostea pesun jäljiltä. Rungon irroittaminen ja päällelaitto onnistuu yksinkin, mutta on huomattavasti helpompaa kaksin.

KANKAAN HOITO

HUONEKALUSI SÄILYY PITKÄÄN UUDENVEROISENA, KUN HOIDAT SITÄ HYVIN JA HUOLEHDIT KANKAAN PUHTAUDESTA.

Imuroi kalusteesi säännöllisesti imurin tekstiilisuulakkeella. Käsittele kanfasta hellävaroen, sillä hankaaminen ja tamppaaminen saattaa vaurioittaa kankaan rakennetta.

Poista tahrat heti. Mikäli kangas on vesipestävä, mieto Marseille- tai saippisaippialiuos riittää yleensä kankaan puhdistamiseen. Tekokuitukankaista aivan tuore tahra lähtee yleensä helposti pelkällä kostealla liinalla. Luonnonkuitukankaiden tahranpoistossa joudutaan joskus käyttämään puhdistus- tai tahranpoistoainetta.

Pese vesipestävät kankaat väljässä vedessä. Huonekaluhen irtopäälliset ovat usein liian suuria kotikoneisiin, joten on suositeltavaa viedä ne pesulaan. Suojaa irtopäällisten tarranauhet, niin etteicät ne vahingoita kangasta pesussa. Käännä tyynynpäälliset nurin ennen pesua.

Kuosittele pesty päällinen kosteana muotoonsa ennen kuin ripustat sen kuivumaan. Jotta päällinen saadaan jälleen ryhdikkääksi on kuosittelu huonekalun päälle tehtävä päällisen ollessa vielä hieman kostea.

Silitä kangas nurjalta puolelta.

Suojaa kangas suoralta auringonvalolta.

 
© 2021 HT Collection Oy
HT Collection Oy, Soisalmentie 1, 15860 HOLLOLA
Puh. (03) 780 1556, info@htcollection.com