Arkisto ›

Ajankohtaista

Näin tilaat omalta kotisohvalta

Kasasimme ohjeet kuinka voit tehdä tilauksia oman kodin rauhasta niin uusien irtopäällisten kuin ihan kokonaan uuden sohvan suhteen. Jaottelimme ohjeet jälleenmyyntikanavien mukaan jotta voit valita sinulle parhaiten toimivan vaihtoehdon:

Isku

HT Collectionin Iskulla myynnissä olevan malliston löydät niin Iskun verkkokaupasta kuin meidän kotisivuilta.
Verkkokaupasta löytyy laaja valikoima malleista, rajatuilla kankaalla.  Air, Club, Como, Diva, Elle ja Flow. Jos mielestä kangas tai jalkavaihtoehtoa ei löydy valmiina, voit halutessasi olla yhteydessä lähimpään Isku myymälään tai meihin joko soittamalla tai sähköpostitse. Kaikki malliston kangasvaihtoehdot löydät HT Collectionin omilta sivuilta ja me sekä Isku autamme mielellämme myös kaikissa kanavissamme.  
Klikkaa itsesi täsä Iskun verkkokauppaan.

Stockmann verkkokauppa

Stockmannin verkkokaupasta löytyy laaja valikoima malleista Case, Diva, Maxi, Module, Nordic, Slim, Swing ja Pisa. 
Klikkaa itsesi tästä Stockmann verkkokauppaan.

Deco

Deco mallistoa on myynnissä Deco-jälleenmyyjällämme. Voit lähettää tiedustelut suoraan info@htcollection.com tai olla yhteydessä lähimpään Deco-kauppiaaseen.  Koko mallistoomme pääset parhaiten tutustumaan tietenkin meidän nettisivulla, ja me vastaamme kysymyksiin mielellämme. 
 

Stemma

Stemma mallistoa on myynnissä Stemma-ketjussa. Voit lähettää tiedustelut suoraan info@htcollection.com tai olla yhteydessä lähimpään Stemma-kauppiaaseen.  Koko mallistoomme pääset parhaiten tutustumaan tietenkin meidän nettisivulla, ja me vastaamme kysymyksiin mielellämme.

 

Mallit joilla ei ole jälleenmyyjää ja poistuneet mallit

Lupauksemme mukaisesti valmistamme mallistosta poistuneihin malleihin uusia irtopäällisiä vähintään 10 vuoden ajan. Tätä vanhempien mallien irtopäällisiä kannattaa myös kysyä - varastostamme löytyy suuri määrä vanhoja kaavoja. Joten vanha ja hyväksi havaittukin kannattaa uudistaa, lähettämällä meille viestiä niin katsomme mitä voimme tehdä.
Jos on herännyt kysymyksiä niin voit olla suoraan meihin yhteydessä. Tavoitat meidät niin sähköpostitse, puhelimitse kuin Facebookin sekä Instagramin yksityisviestien kautta.
 
PUH (03) 780 1556
info@htcollection.com
© 2020 HT Collection Oy
HT Collection Oy, Soisalmentie 1, 15860 HOLLOLA
Puh. (03) 780 1556, info@htcollection.com